Cum se curata o geanta din piele?

curata geanta

Curatarea unei genti de piele nu este un lucru greu desi poate multora o sa le para dificil.  In doar cativa pasi iti poti curata geanta de piele acasa prin indepartarea petelor dificile.

Pasi:

1. Petele de grasime si ulei trebuie initial sterse cu o carpa curata ,uscata si moale. In special manerul si zonele atinse cu mana sunt cele mai incarcate de asa zisele „pete”.

2. O pata de cerneala se poate scoate cu ajutorul unei dischete demachiante imbibata in alcool. Este greu sa scoateti o pata de cerneala dar nu imposibil.

3. Umple o sticla cu pulverizator cu apă distilată și câteva picături de detergent lichid ,sapun lichid sau gel de  dush. Se agită sticla cu pulverizator până apa impreuna cu deterngentul sunt amestecate sa faca spuma. Apoi toarna amestecul pe  un burete sau o carpa de bumbac.Aplicati si stergeti usor zona , insa fara a freca materialul genti . De regula in cazul unor pete vizibile este recomandat sa repetati procedeul de cateva ori. Insa la final ia o cârpă curată, uscată și șterge suprafata pielii pentru a absorbi umiditatea suplimentară care ar fi fost lăsata în urmă.

Tips:

Ia in considerare  cumpărarea de agenți de condiționare și aplicarea lor in czul gentilor de piele.Poti gasi solutii care hidrateaza pielea naturala pe care le poti achizitiona  din magazinele care comercializeaza in special  genti si alte articole din piele. Te pot ajuta să iti protejezi geanta de piele de la murdărie, praf,pete.

Dacă poseta ta din piele este murdara sau are o pata careia nu-i dai de cap, ia în considerare sa te adresezi cuiva care se ocupa numai de acest lucru. Unii producători de genti high-end it pot oferii  servicii  de intretinere precum si curatare a acestora. Pentru a stii exact modul de restaurare verifica cu producatorul genti, detaliile de care ai nevoie.

In mod regulat nu uitati sa stergeti geanta de piele cu servetele fara alcool. In acest fel ii puteti oferi o curatare rapida si usoara. Nu uitati ca cea mai buna metoda pentru a avea gaenta curata este sa avei grija de ea, sa evitati puneti geanta pe suprafete murdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *