Geanta Nike Auralux pentru femei, Midnight Turquoise,

Geanta Nike Auralux pentru femei, Midnight Turquoise,

 

Te-ai gandit sa achizitionezi o geanta sport. Ai ajuns unde trebuie. Venim in intampinarea nevoilor tale cu aceasta geanta de dama potrivita oricarei femei energice si sportive.

Povestea ta incepe cu noi…la fel cum si poveste gentii Nike o poti regasii aici! Vezi mai multe detalii si pret aici!

‘In 1958, cand Philip Knight a avut prima oara ideea unei afaceri cu pantofi sport pentru atletii americani, creati pe baza unui raport calitate-pret exceptional, nu era decat un tanar care facea un proiect pentru MBA pe care il urma la Stanford, fara a sti ca acesta va deveni visul sau si, astfel, va pune bazele unuia dintre cele mai cunoscute branduri din industria sportului.
Nascut in 1938, la Portland, Oregon, Phil Knight a avut nu doar un spirit antreprenorial extraordinar si o viziune care depasea cu mult directia in care se indreptau afacerile la vremea respectiva, insa ceea ce l-a facut sa reuseasca a fost increderea totala in visul sau si cel mai bun partener in drumul spre implinirea acestuia.
Atlet de distanta medie si student la Universitatea Oregon, Philip Knight i-a atras atentia antrenorului sau – Bill Bowerman, insa nu prin calitatile sale sportive exceptionale, ci prin viziunea sa legata de inovarea incaltamintei pentru atletii din toata lumea, prin crearea unei afaceri care sa implice parteneriate cu producatori din Japonia si, ulterior, comercializarea acestora la cele mai bune preturi.

Ideea i-a venit ascultandu-l pe antrenorul sau Bill Bowerman, care se plangea deseori de calitatea foarte slaba a pantofilor, majoritatea nemtesti, folositi de atletii americani in timpul antrenamentelor, iar motto-ul acestuia a ramas pana astazi parte din filosofia si misiunea brandului Nike (inspiratie si inovatie pentru fiecare atlet):

Vezi detalii si pret!!!

”Daca ai corp, esti un atlet. Si, atat timp cat vor fi atleti, va fi si Nike”. (prima propozitie apartine antrenorului Bill Bowerman)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *