Genti dama Anuschka

Pentru femeile care prefera gentile de calitate si din piele , va recomand colectia de genti dama Anuschka.

Este un model unicat prevazut cu o curea umar ajustabila de 34 – 69 cm, confectionata din piele naturala de vita pictata manual. Profita de modelul de geanta dama Anuschka pentru a avea un look  de invidiat.

Sarbatoreste vara  cu o poseta sau geanta din piele pictata manual Anuschka ! Gentile de mana,si  portofelele de dama de la Anuschka vor deveni accesoriul tau vestimentar preferat deoarece iti vor oferi acel WOW pe care orice femeie il cauta. Gentile Anuschka sunt confectionate din piele naturala si pictate manual, in motive deosebit de colorate specifice artizanatului Indiilor.

Motive tropicale, motive de arta tribala, in special pauni, fluturi  viu colorati , sirene sau tigri. Acest model se adreseaza tuturor femeilor care vor sa isi etaleze bunul gust in moda prin creativitatea accesorilor si care vor un echilibrul perfect, Genti dama  Anuschka inseamna motivul ce poata fi purtatat in orice ocazie, un motiv  original transpusa pe materiale din piele fina de vitel de cea mai buna calitate.Aceste genti de dama arata  arta sofisticata, care inspira eleganta, dragoste si stil.

Stilurile de artă originala Anuschka au condus tendințele de arta traditionala indiana in moda deceni intregi. Nu rata o geanta cu stil. Conformeaza-te cu stilul Anuschka.

Vezi oferta de pret!!!

 

Geanta dama Anuschka

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *