Street fashion

Te inspira un stil anume? Street fashion e termenul cheie care te reprezinta? Din ce in ce mai mult vedem faptul ca acest termen ia amploare in fiecare zi. Te-ai gandit sa surprinzi acest stil in plina strada ? Noi iti facem cunoscut stilul tau….Daca te diferentiaza stilul si pui accent pe haine si genti dama pe care le
porti scrie-ne si o sa poti sa te faci remarcata!

Blogerii de moda sunt din ce in ce mai prezenti in zona media unde atitudinea,stilul si conduita merg mana in mana pentru a „imbratisa” acea imagine revolutionara a stilului stradal.

Vrei pur si simplu sa reprezinti pulsul stradal. De acum incolo sectiunea FASHION, de pe site-ul nostru ti-o dedicam tie. Fie o sursa de inspiratie pentru viitori nostri clienti sau viitoartele nostre vizitatoare ale site-lui. Daca vrei ceva mai mult decat un simplu profil de facebook, saptamanal iti vom prezenta propriul tau stil fashion street!

Gandeste-te la o revolutie! Captureaza creativitatea ta prin stilul pe care il adopti si lasa-i si pe alti sa descopere ceea ce iti place. Iti place sa faci fotografii si vrei sa te axezi pe street fashion , cauti o parere din partea criticilor ?

fashion street bags

Te invit sa conturam o altfel de ideea de street fashion in Romania! Scrie-ne povestea ta insotita de cateva poze si lasate dominata de culori, rasfaturi si tinute diafane. Noi iti vom oferi o sectiune unde poti veni cu idei, solutii si sfaturi l! Asteptam povestea ta la luxury.styleforever@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *